Pascal Bennink met op de achtergrond het pand waar de Jumbo gevestigd wordt. Foto: Annekée Cuppers
Pascal Bennink met op de achtergrond het pand waar de Jumbo gevestigd wordt. Foto: Annekée Cuppers

Emté verdwijnt en wordt
Jumbo Bennink Groenlo

GROENLO – Vanaf 4 mei verdwijnt de Emté-supermarkt aan Den Koem om plaats te maken voor Jumbo. Groothandel Sligro, het moederbedrijf van Emté, stopt met de formule. Jumbo-ondernemer Pascal Bennink neemt de winkel inclusief alle medewerkers over.

Pascal vertelt: "Vanaf zaterdag 4 tot en met dinsdag 21 mei zijn we gesloten want een hele winkel ombouwen naar de Jumbo-formule, dat is een flinke klus. Er komen nieuwe versafdelingen bij en het assortiment wordt veel uitgebreider. Daarnaast trekken we ook zo'n 400 m2 vloeroppervlak die nu nog niet gebruikt wordt bij de winkel aan waardoor deze flink groter wordt. Het wordt een ruime Jumbo met brede gangpaden waar de consument alles onder een dak kan kopen. Van vers tot houdbaar en met veel regionale producten van lokale leveranciers. Uiteraard voor de laagste prijs want dat is een keiharde garantie van de Jumbo-formule."

Op woensdag 22 mei vindt de feestelijke opening plaats. De komende periode wordt u via deze krant op de hoogte gehouden van de verdere ontwikkelingen.