ZSOM week 18

GROENLO - Iedere week wordt het tv-programma van de ZSOM op verschillende momenten uitgezonden in De Molenberg te Groenlo. In week 18 zijn de volgende programma's te zien.

Op bezoek bij ...
De ZSOM was in Rekken op de biologische zorgboerderij De Dennenkamp. De bijen en hommels worden een handje geholpen. Reden is dat bijen en hommels het moeilijk hebben tegenwoordig.
Gelders Landschap en buurtbewoners zijn rondom de boerderij aan het werk om struiken te planten, een bloemenstrook in te zaaien en te bouwen aan een bijenhotel. Hoe dit en meer allemaal in zijn werk gaat, is deze week te zien in een impressie.

ZSOM Regiojournaal
Ook in 2019 worden de kijkers en luisteraars op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en de actualiteiten van de afgelopen twee weken uit de regio.

Musical Shrek
De Musicalfabriek Groenlo startte in 2018 met kinderen van 7 tot 18 jaar om de musical Shrek op te kunnen voeren. Na maanden musicalles, oefenen en repeteren werd op 17 maart een prachtige musical in De Mattellier neergezet. De ZSOM heeft opnames van gemaakt, deze week wordt het tweede deel uitgezonden.

Online
Op de website en het YouTube-kanaal van de ZSOM zijn verschillende reportages en ook het Regiojournaal te zien.


www.zsom.nl