Pascal Bennink (midden), zoon Martiz en de medewerkers openen met een druk op de knop de Jumbo in Groenlo. Foto: PR Jumbo Bennink
Pascal Bennink (midden), zoon Martiz en de medewerkers openen met een druk op de knop de Jumbo in Groenlo. Foto: PR Jumbo Bennink Foto:

Pascal Bennink zeer tevreden over eerste dagen

Jumbo Groenlo geopend

Vervolg van de voorpagina

Opvallend is hoe het parkeerterrein vergeleken met de eerdere situatie is verbeterd: een duidelijke routing, overzichtelijker en ruimer. Direct bij binnenkomst valt ook de ruime opzet van de nieuwe winkel op. Die is qua winkeloppervlak flink uitgebreid met het deel grenzend aan de Borculoseweg, waardoor het daglicht ook van de lange zijkant binnenvalt. Pascal Bennink: "We hebben bewust gekozen voor een ruim opgezette winkel, met brede gangpaden waardoor onze klant fijn boodschappen kan doen".

Positieve reacties
Hij kijkt zeer tevreden terug op de opening en de eerste dagen van zijn Groenlose vestiging: "Het is de eerste week ontzettend druk geweest en we hebben alleen maar positieve reacties gehad. We kunnen met ons allen trots zijn, samen met alle medewerkers, want die hebben de laatste weken keihard gewerkt."

Lokale aanvullingen
Hij vervolgt: "Al met al is het een hele mooie ruime Jumbo geworden. Een complete supermarkt met alles erop en eraan waar de gehele regio fijn boodschappen kan doen". Een klant die aan het winkelen is in benoemt nog eens dat deze nieuwe supermarkt een aanwinst voor Groenlo is. Jumbo Bennink heeft een zeer uitgebreid assortiment met veel lokale aanvullingen, zoals brood en gebak van bakker Nales en bloemen van Floreel. De winkel is zeer overzichtelijk en van alle gemakken voorzien. "Alles is zo gemaakt dat de klant prettig kan winkelen, want immers staat bij ons vanzelfsprekend centraal," besluit Bennink.