ZSOM

Tv-programma's week 23

GROENLO - In week 23 worden de volgende programma's van de ZSOM (Ziekenomroep Sound of Music) op verschillende momenten uitgezonden in De Molenberg te Groenlo.

'Rondje Winterswijk'
Zaterdag 26 mei 2018 verzamelden zich ruim honderd bezitters van verschillende merken bromfietsen bij MotorHotelMeddo voor een georganiseerde tocht. Deze ging vanaf Meddo via Ratum, hier werd de zorgboerderij Hesselink verrast met een rondje op het plein voor de boerderij. In Kotten bij gebouw Wilhelmina was de eerste pauze. Hierna ging men door het Woold naar Bredevoort. Bij de molen Prins van Oranje was de tweede stop. Nadat hier de dorst was gelest ging het via het klooster naar Zwolle bij Grolle, vandaar terug naar Meddo, om daar de dag af te sluiten met een barbecue.


ZSOM Regiojournaal
Ook in 2019 wordt men op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en de actualiteiten van de afgelopen twee weken uit de regio in het Regiojournaal.

'Alleen de wind weet ...'
Op 10,11 en 12 mei werd er een bijzonder openluchttoneelstuk opgevoerd bij de molen Hermien te Harreveld. Deze beltkorenmolen viert dit jaar haar 200-jarig jubileum. Om die reden werd het toneelstuk 'Alleen de wind weet …' opgevoerd door toneelvereniging Hervelo. Ruim 1200 bezoekers genoten van de drie voorstellingen over het verhaal van molen Hermien en de bewoners van Harreveld in de afgelopen twee eeuwen. Ook hiervan heeft de ZSOM opnames gemaakt en deze week wordt het laatste bedrijf uitgezonden.


www.zsom.nl

www.youtube.com: zsom omroep groenlo