Wie bedenkt een mooie naam voor het ponyveulentje? Foto: PR
Wie bedenkt een mooie naam voor het ponyveulentje? Foto: PR

Kroamschudden bij De Halve Maan

GROENLO - De afgelopen weken zijn er weer verschillende jonge dieren geboren in het Dierenpark De Halve Maan in Groenlo. Traditiegetrouw organiseert de beherende stichting een feestje ter ere van de nieuwe aanwas. Het jaarlijkse kroamschudden is op zaterdag 15 juni van 10.00 tot 12.00 uur in het dierenpark. Op deze ochtend zullen de vrijwilligers de diverse dierenverblijven openstellen voor het publiek.

Naam voor het veulentje
De kinderen die het dierenpark gaan bezoeken tijdens het kroamschudden mogen twee bijzondere vragen beantwoorden. Zo wil het dierenpark graag een mooie naam voor het kleine ponyveulentje dat op Koningsdag is geboren. Kun jij een mooie naam bedenken? En wie weet hoeveel dieren er precies in het dierenpark wonen? Op ‘kroamschudzaterdag’ zal opperdierenverzorger Bennie het precieze aantal bekendmaken. Op de Facebookpagina van Dierenpark De Halve Maan staat een mooie kleurplaat. Deze kun je, uiteraard zo mooi mogelijk ingekleurd, inleveren tijdens de feestochtend. Kun je dan niet, dan mag je de kleurplaat nog tot 22 juni in de brievenbus doen.

Van harte welkom
Zaterdag 15 juni van 10.00 tot 12.00 uur is iedereen van harte welkom voor het kroamschudden. Ranja en beschuit met muisjes staan klaar. "We hopen dat we heel veel mensen kennis kunnen laten maken met onze jongste dieren. We verwelkomen jullie graag!" zegt Imelda te Boome namens de vrijwilligersgroep.