Opening DSB-bridgeseizoen 2019-2020

GROENLO - Nog een paar avonden en dan is de zomeravondbridge weer voorbij en begint het bridgeseizoen 2019-2020. Veel bridgers waren elke dinsdagavond in de achterzaal van café De Kroon aanwezig om een spelletje bridge te spelen. Ook veel bridgers die geen lid zijn van DSB-Groenlo maakten van de gelegenheid gebruik. Tot en met dinsdag 27 augustus kan men nog aan de zomeravondbridge deelnemen. Dinsdag 3 september begint het nieuwe bridgeseizoen 2019-2020. Er wordt gespeeld in De Mattelier en de avonden beginnen 's avonds om 19.30 uur. De eerste avond wordt er nog niet in competitieverband gespeeld. Het is dan nog een vrij bridgen, ook toegankelijk voor niet-leden die eens een keer kennis willen maken met de bridgeclub en het spelen in clubverband.

Dinsdag 10 september is de eerste avond van de parencompetitie. Iedereen moet dan uiterlijk om 19.30 uur aanwezig zijn. In het nieuwe seizoen worden er weer vier parencompetities gespeeld van elk zes avonden. Na elke competitie promoveren er drie paren naar een hogere lijn en degraderen er drie paren uit een hogere lijn naar een lagere lijn. Zoals het er nu naar uitziet wordt er volgend jaar in vier lijnen gespeeld: een A-, een B-, een C- en een D-lijn.
Naast de parencompetitie wordt er nog een topintegraalcompetitie gespeeld van vijf avonden, verspreid over het jaar.

DSB is dit jaar gegroeid naar ongeveer 110 leden. Toch is er nog ruimte voor nieuwe leden. Zij worden in principe in de onderste lijn ingedeeld, tenzij duidelijk blijkt dat dit ver beneden hun niveau is. Nieuwe leden kunnen zich via e-mail aanmelden bij secretaris@dsbgroenlo.nl. of per telefoon via nummer 0544-481518.


www.dsbgroenl.nl