De Slag om Grolle 2017. Foto: Mark Ebbers
De Slag om Grolle 2017. Foto: Mark Ebbers

Laatste informatiebeurs voor
Slag om Grolle 2019

GROENLO - Zaterdag 31 augustus van 13.00 tot 16.00 uur wordt de derde en laatste informatiebeurs georganiseerd voordat op 18, 19 en 20 oktober 2019 de 7de editie van De Slag om Grolle plaatsvindt. Op deze beurs in Sociaal Cultureel Centrum De Mattelier aan de Mattelierstraat 19 in Groenlo kan eenieder terecht die geïnteresseerd is in de Slag om Grolle en/of gaat deelnemen in de binnenstad. Voor informatie, patronen of om inkopen te doen bij de diverse handelaren.

De organisatie van de Slag om Grolle verkoopt kledingpatronen, er is informatie over wat 'goed en fout' is als je iemand uit 1627 wilt uitbeelden, en ook voor algemene informatie ten behoeve van de binnenstadgroepen lopen er vrijwilligers rond.
Bril in Mode heeft informatie over daglenzen, om zonder moderne bril de Slag te kunnen beleven. Er zijn diverse handelaren in stoffen, accessoires, hoeden etc. De Handwerkclub zal present zijn met warme kousen. Deze keer zullen ook het Stadmuseum Groenlo en de Oudheidkundige Vereniging Groenlo aanwezig zijn. Zij zullen beide diverse boeken en tijdschriften verlopen. In het bijzonder het allernieuwste exemplaar van Grepen uit het Grols Verleden dat helemaal gewijd is aan de Slag om Grolle in 1627.


www.slagomgrolle.nl