Nieuws van de Seniorenvereniging

GROENLO - Veel leden van de Seniorenvereniging Groenlo kijken er al weer naar uit: de gezellige activiteiten voor ouderen in Grolle.

Op dinsdagmiddag 3 september om 14.30 uur in De Pelikaan van City Lido is er voor leden een foto-presentatie van oud Groenlo en bekende oud-Grollenaren. Er zullen veel herkenningspunten zijn maar ook is in een oogopslag duidelijk hoeveel er veranderd is in Groenlo. Beslist een middag die de nodige herinneringen en verhalen losmaakt.

Dinsdagmiddag 1 oktober om 14.30 uur in de grote zaal van City Lido komen de bekende Clippers Crew Singers uit Haaksbergen optreden waarbij ook niet-leden welkom zijn. De entree is gratis, niet-leden kunnen een vrije gift doneren. Nadere informatie volgt.

Dinsdag 8 oktober is het jaarlijkse reisje. Vertrek om 08.00 uur vanaf de Kerkwal. Dit keer gaat het richting Haps, Millingen en Kleef. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Belangstellenden kunnen zich nog opgeven.

Hart voor de Achterhoek
De Seniorenvereniging Groenlo doet mee aan de actie Hart voor de Achterhoek. Bent u lid van de Rabobank? De Seniorenvereniging is blij met alle stemmen die zij kunnen krijgen zodat de vereniging nog meer activiteiten voor ouderen kan organiseren. U ontvangt van de Rabobank een persoonlijke uitnodiging met stemcode waarmee u kunt stemmen via hun website. Hebt u hierbij hulp nodig laat dit dan aan een bestuurslid weten dan wordt u hiermee geholpen.

Wie lid wil worden van de Seniorenvereniging kan voor meer informatie terecht bij de heer T. Giezen (tel.06 5753 3626) of mevrouw M. Peters (tel.06 3089 1680).