Beroerde week voor Grolse tafeltennissers

Alle in actie komende teams verliezen in tweede speelweek

GROENLO - Tafeltennisvereniging Grol. In de tweede competitieronde kwamen maar drie teams van Grol in actie. Grol 5 hoefde niet te spelen en de wedstrijd van Grol 2 was verplaatst naar een andere datum. De tweede ronde was nu niet bepaald een succesvolle. De drie teams konden geen van alle tot winst komen. Grol 1 verloor met duidelijke cijfers van Hercules 6. Grol 3 moest zijn meerdere erkennen in Taverdo 4 en Grol 4 verloor eveneens.

Grol 1 kwam al in het begin in moeilijkheden. De eerste drie wedstrijden gingen alle drie verloren en daarna ging het niet echt beter. Tegen het einde keek men tegen een achterstand van 7 – 1 aan. Gelukkig kon Grol 1 de laatste twee wedstrijden winnen en zo werd de stand 7 – 3 . Roy 1 keer winst, Andric 1 keer en Erik 0, het derde punt werd binnengehaald met de dubbel.
Grol 3 trof een sterke tegenstander in Taverdo 4. De strijd ging in het begin gelijk op, naar 3 – 3. Maar een gelijkspel werd het niet, Taverdo liep uit naar 6 – 3. De pijn werd in de afsluitende partij nog iets verzacht door een winstpunt. Zo werd het 6 – 4. Frans 2 en Ben en Jan elk 1.
Grol 4 kreeg Vios 4 op bezoek. En Grol 4 kon niet op tegen de Beltrumse passie. Hoewel het in het begin nog redelijk liep bij Grol en de stand naar 1 – 1 ging, liep Vios uit naar 4 – 1. Toen was het hek van de dam. Frans speelde sterke partijen en won er 2. Frits moest zich met één gewonnen partij tevreden stellen en Jan kon niet, mede door zijn handicap, tot winst komen. De stand werd zo 7 –3 voor Vios 4.