Vlnr. Stephany Dechering, Anke Aalvanger van de Beautyfabriek en medewerkster Suzan Winkelhorst. Foto: Kyra Broshuis
Vlnr. Stephany Dechering, Anke Aalvanger van de Beautyfabriek en medewerkster Suzan Winkelhorst. Foto: Kyra Broshuis

Dechering Hair & Beauty stopt en wordt 'de Beautyfabriek'

GROENLO - Na dertig jaar in het vak draagt Stephany Dechering van Dechering Hair & Beauty aan de Beltrumsestraat 54 het stokje over. In Anke Aalvanger van de Beautyfabriek heeft ze naar haar zeggen de perfecte overnamekandidaat gevonden voor haar salon.

Door Kyra Broshuis

Passie voor het vak
“Ik wil de salon, de vaste klanten en natuurlijk de huidige medewerkers graag goed achterlaten. Daarom heb ik ook heel bewust de Beautyfabriek benaderd; een bedrijf met een langetermijnvisie én met passie voor het vak”, vertelt Stephany. “De Beautyfabriek is een bekend bedrijf met vestigingen in Doetinchem en Apeldoorn. Anke Aalvanger is een echte ondernemer en de Beautyfabriek is een prachtig vernieuwend beauty-concept en dat is ontzettend belangrijk. In dit vak moet je blijven vernieuwen.” Hiermee komt een eind aan drie generaties Dechering in het kappersvak.”Dit is voor mij het juiste moment en ik ben blij dat de Beautyfabriek in onze zaak verdergaat. Ik weet zeker dat al onze vaste klanten bij de Beautyfabriek een warm welkom vinden.”

Regiofunctie
“Met de aankoop van Dechering beperken we de reistijd voor klanten uit de omgeving van Groenlo/Lichtenvoorde. Varsseveld, Winterswijk en Aalten die nu naar Doetinchem afreizen voor hun afspraken”, vertelt Anke Aalvanger. “De salon aan de Beltrumsestraat zal helemaal omgeturnd worden in een filiaal van de Beautyfabriek. We zijn een allroundbedrijf voor huid, haren en nagels. We zijn specialist in haarkleuringen en lopen altijd voorop in de trends. Daarnaast zijn we de grootste van Nederland in medische en cosmetische haartoevoegingen. We hebben al veel klanten in dit gebied en we zijn erg blij met dit derde filiaal waarmee we echt een regiofunctie hebben.”

Opening
Per 1 oktober aanstaande gaat Dechering officieel over in de Beautyfabriek. Die eerste maand gaat de Beautyfabriek gebruiken om de inrichting te transformeren naar de huisstijl en verschillende zaken te veranderen. De officiële opening staat gepland voor begin november. In de tussentijd blijft de salon gewoon open. “Ik wil alle medewerkers en klanten graag bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen jaren en ik wens de Beautyfabriek heel veel succes op deze mooie plek”, zo besluit Stephany.