Programmering ZSOM

GROENLO - Het tv-programma van de ZSOM is wekelijks op diverse momenten te zien in De Molenberg. Het programma omvat deze week de volgende onderdelen.

Openluchtspel Hummelo
Dit jaar werd in Hummelo het openluchtspel 'Niks is wat ut lik' opgevoerd.
Het stuk, een klucht geschreven door Henk Straalman, speelde zich af begin deze eeuw en vertelde het verhaal over drie generaties die samen een typisch familiebedrijf runnen. Naast het bedrijf woonden buren die soms wat moeite hebben met de werkzaamheden van het bedrijf. Dit zorgde voor allerlei komische en verdachte situaties. Het stuk was komisch en luchtig. Een aantal situaties waren herschreven, zodat het een 'Hummels' tintje had.

ZSOM Regiojournaal
Ook deze keer worden kijkers op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en actualiteiten van de afgelopen 2 weken uit de regio in het regiojournaal.

Op bezoek bij
Na ruim 40 jaar als slager te hebben gewerkt in het westen van het land, zijn Dolf en Louise Bierhuizen in 2005 naar Borculo vertrokken om van de rust te genieten.
Samen werden ze geïnspireerd om kunst te gaan maken ,en inmiddels staat de tuin er vol mee.
In 2008 zijn ze een cursus gaan volgen in de Gruitpoort in Doetinchem, met als resultaat dat ze samen prachtige sculpturen maken van natuurlijk hout en steen.
Kijk naar dit echtpaar die samen hun vrije tijd besteden aan deze prachtige hobby.