Het nieuwe tenue. Foto: PR
Het nieuwe tenue. Foto: PR Foto:

VIOS B helemaal in het nieuw

BELTRUM - Het kledingfonds, dat de Beltrumse voetbalvereniging VIOS B in 2011 is gestart, heeft zijn nut bewezen. Het gehele kader, jeugd en senioren is voorzien van coachjassen terwijl de elftallen een prachtig nieuw tenue hebben ontvangen.

Gelijk met de contributie houdt VIOS B sinds dat jaar een bedrag in, dat wordt toegevoegd aan het kledingfonds.
In het eerste kledingfonds werd gebruik gemaakt van kleding van KWD. Kleding met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding waar de leden jarenlang plezier van hebben gehad. Na acht jaar wordt nu deze kleding vervangen. Na een lange selectieprocedure is gekozen voor kleding van Adidas. Een mooi tenue met positieve reacties vanuit de gebruikers. Het ziet er goed uit en nog belangrijker, het zit lekker.
Gelijk met de aanschaf van een nieuw clubtenue is ook het seniorenkader in het nieuw gestoken. Het jeugdkader was al eerder voorzien van coachjassen en met de aankleding van ook het seniorenkader gaat een oude wens in vervulling.
Het is een grote klus geworden waarbij de nodige afstemming moest plaatsvinden, zoals op het gebied van keuze tenue, presentatie, inventarisatie, sponsoren en uitgifte. In totaal vijftien seniorenteams en dertien jeugdteams zijn voorzien van nieuwe kleding.
Het karwei werd uitgevoerd door Ton Scharenborg, Ellen ten Dam, Corine Roerdink, Annefleur Krabbenborg, Vera Maarse, Ivo Scharenborg en Twan te Woerd, die er vanuit de club veel waardering voor krijgen. Spelers en kader lopen er weer fantastisch bij. VIOS is ook de shirtsponsors dankbaar. die er naast de bijdrage van de leden voor zorgden dat dit mogelijk werd gemaakt.