Geslaagde middag bij de Seniorenvereniging

Ledenmiddag bij Seniorenvereniging

BELTRUM - Dinsdagmiddag 1 oktober vond een geslaagde middag plaats bij de Seniorenvereniging. Deze middag was voor leden, niet-leden, KBO Beltrum en de besturen van KBO's Oost Gelre. Er was een optreden van het bekende Haakbergen's mannenkoor Clipper Crew Singers. Ze traden op met een geweldig mooi afwisselend programma met onder andere Duitse Schlagers, Parelvissers, Beatles medley en dergelijke voor een volle zaal in City Lido. Iedereen was dan ook erg enthousiast over dit prachtige optreden. Het was dan ook zeker een flink applaus waard.

Dinsdagmiddag 5 november is de volgende middag voor de leden. "Dan hebben we een slachtvisite met verhalen en beelden over hoe het slachten vroeger in zijn werk ging. Natuurlijk worden dan producten die op de ouderwetse manier gemaakt zijn, geproefd", zegt de organisatie.

Dinsdag middag 17 december hebben vindt de jaarlijkse kerstmiddag plaats. Dan treedt het bekende dameskoor Songs4 All op (circa dertig zangeressen) met hun kerstrepertoire. Na afloop is er een gezamenlijke maaltijd, goed verzorgd door City Lido met soep en een uitgebreide broodmaaltijd met koffie of thee. De eigen bijdrage voor deze middag staat in het bekende rode boekje. De enigenbijdrage kan men overmaken per bank, dan hoeft men zich hier niet voor aan te melden. Als men interesse heeft om kennis te maken met de vereniging, dan kan met altijd vrijblijvend een middag deelnemen. Info T. Giezen, tel. 06-57533626 of bij M. Peters, tel.06-30891680.