Stichting Grolse Kermis van de kaart

GROENLO - Maandag 16 september was een prima kaartavond. Echter op het eind, na uitreiking van de prijzen, bleek dat er een fout was gemaakt bij de opmaak van de ranglijst. Vervelend voor de betrokkenen en voor de organisatie.

De ranglijst werd opnieuw opgemaakt maar aangezien de vermeende winnaars al met hun prijs naar huis waren, ontvangen Paulien Spekschoor en Trees Woertman die met het prachtige aantal van 4.042 punten de echte winnaars waren, maandag 21 oktober alsnog hun prijs. Tweede werden de gebroeders Appie en Martin Firing met 4.039 punten en derde de gebroeders Bennie en Martin Rots met 4.032 punten. De poedelprijs ging naar de dames Marijke Hulshof en Cilia Huinink. Zij behaalden 3.038 punten en zij kregen een enorm applaus.


Programma ZSOM

GROENLO - Iedere week wordt het programma op verschillende momenten uitgezonden in de Molenberg te Groenlo.

Openluchtspel Hummelo: derde deel van het Hummelse openluchtspel 'Niks is wat ut lik'.

ZSOM Regiojournaal

Op bezoek bijā€¦ het koffiemolenmuseum: Frans Schigt, de beheerder van dit museum heeft ongeveer 850 verschillende koffiemolens verzamelt. Geen elektrische apparaten, maar zoals het vroeger ging, apparaten met een slinger waar nog hele koffiebonen mee gemalen kunnen worden.