Uitslagen tafeltennis

GROENLO - De teams van Tafeltennisvereniging Grol waren onlangs erg succesvol in de zesde ronde. Alleen Grol 1 kon in deze ronde niet tot winst komen. Grol 1 ging bij SMD 3 uit Winterswijk op bezoek.

In de beginfase kwam Grol redelijk mee en was er nog hoop op een goed resultaat. Vier wedstrijden werden er in vijf games gespeeld en dat gaf hoop. Verderop in de avond keek Grol toch tegen een achterstand aan van 2 – 4. De laatste drie wedstrijden gingen jammerlijk verloren en zo werd de uitslag 3 – 7. Henk 0, Andric 1 en Roy 2. Grol 2 had het geluk dat de tegenstander, Vios 2 uit Beltrum, met twee spelers kwam opdagen. Zo waren er al 3 punten binnen. Na de 3 – 1 en de 5 – 2 kwam de uitslag op 7 - 3. Wim 2, Herbert 0 en Henk 1. Grol 3 bond de strijd aan met Dropshot 1. Deze wedstrijd had een voorspoedig verloop. Ook al werden enkele partijen op het nippertje gewonnen, de uitslag was bevredigend. Het werd 8 – 2. Frans 1, Jan 3 en René 3. Grol 5 moest tegen Victoria. En dat werd een spannende partij. Na de 2 – 2 werd het 4 – 2 voor Grol 5. Dit was erg hoopvol. Maar de tegenstander kwam opzetten en de stand werd gelijk getrokken, 4 – 4. Hierna volgden twee prima partijen die door Grol werden gewonnen. Zo ging Grol met de overwinning aan de haal. Priscilla 3, Cintha 1 en Caroline 1.


Karaoke-middag bij Taste

GROENLO - Zondag 27 oktober vanaf 16.00 uur staat er weer een karaoke-middag op het programma bij het muziekcafé in Groenlo.

Ieder keer weer een feestje
Hou je van zingen en heb je je altijd al Bon Jovi, Axel Rose, Herman Brood, Frank Boeijen, Mariah Carey, Janis Joplin, Corry Konings, André Hazes of Bennie Jolink willen voelen? Kom gezellig langs en doe mee. Jij vraagt aan wat je wilt zingen, bij Taste zorgen ze voor podium, licht en de tekst die voor je op een scherm verschijnt, altijd enthousiast publiek en een middag vol lol. Er liggen mappen met echt allerhande liedjes klaar, dus je kunt zo uitzoeken welk liedje jij graag wilt zingen. Gezelligheid voor iedereen van 20 tot 80! En je mag en kunt je verkleden. Er liggen allerlei rekwisieten van brillen tot schoenen en van jurken en jasjes tot pruiken en sieraden. De entree is gratis.