Bloemen en een speld voor de jubilarissen. Zij hebben 25 jaar lang gecollecteerd voor de Brandwondenstichting. Op de foto ontbreekt Carry Walterbos. Foto: Kyra Broshuis
Bloemen en een speld voor de jubilarissen. Zij hebben 25 jaar lang gecollecteerd voor de Brandwondenstichting. Op de foto ontbreekt Carry Walterbos. Foto: Kyra Broshuis Foto: Kyra Broshuis

Collectanten Brandwondenstichting gehuldigd

GROENLO- Twaalf Groenlose collectanten gaan al 25 jaar de deuren langs voor de Brandwondenstichting. Alle reden voor de stichting om de dames te verrassen met bloemen en een speciale jubileumspeld tijdens een gezellige avond in de Brandweerkazerne in Groenlo.

Door Kyra Broshuis

Anneke van der Meulen, regiovertegenwoordiger van de Brandwondenstichting,vertelde voorafgaand aan de huldiging blij te zijn met de enorme inzet van de vrijwilligers. “Het is helaas nog steeds absoluut noodzakelijk om te collecteren, het geld is hard nodig. Wij gaan voor de beste brandwondenzorg, de beste zorg aan patiënten, de hoogst mogelijke kwaliteit van leven én de meest effectieve preventie.” Angela Westervoorde, Sylvia Walterbos, Ilona Klein Gunnewiek, Reni Reukers, Jacqueline Scheinck, Marga Bouwman, Karin van Meurs, Anita van Melis, Bea Scheinck, Yvonne Groot Zevert, Mia van der Holst en Carry Walterbos hebben 25 jaar lang meegewerkt aan de collectes. De organisatie van de collectes in Groenlo is handen van Mia van der Holst, Ria Bluemink en Marga Hekelaar.


Opbrengst collecte

EIBERGEN/BELTRUM/REKKEN - De onlangs gehouden collecte voor de Brandwondenstichting heeft in Eibergen, Beltrum en Rekken in totaal 6.222,15 euro opgebracht. In Eibergen werd 3.794,79 euro ingezameld, in Beltrum 1.622,36 euro en in Rekken 805,00 euro.