Grol zoekt grootouders

GROENLO - In 2020 wil s.v. Grol graag bij de 400 verenigen in Nederland horen die van de KNVB het stempel 'oudervriendelijk' hebben gekregen. Daarom roepen ze grootouders van de sportende leden op om met het bestuur in gesprek te gaan over wat de sportvereniging (nog meer) voor hen kan betekenen.

Namens het bestuur licht Floris Geessinck de oproep toe: "Iedere week zien wij veel opa's en oma's op het sportpark en dat waarderen wij zeer. Graag zouden wij meer voor en met al die opa's en oma's willen gaan doen. S.v. Grol wil namelijk een oudervriendelijke vereniging worden zoals de voetbalbond KNVB dit noemt. Dat wil niet zeggen dat onze vereniging nu onvriendelijk is naar ouderen. Integendeel, maar wij staan altijd open voor verbeteringen en nieuwe ideeën. Daarom gaan wij graag met opa's en oma's in gesprek over wat we precies voor hen en met hen kunnen gaan doen. Het gaat ons met name om die ouderen die nu nog alleen als toeschouwers en supporters van hun kleinkinderen naar het sportpark komen of dit zouden willen. Juist voor deze groep wil de Grol meer betekenen. En misschien kunnen deze opa's en oma's ook meer voor Grol gaan betekenen. Wij als Grol hebben zelf ook al ideeën die wij graag aan deze groep voorleggen."

Heeft u als opa of oma ideeën over wat Grol voor u kan betekenen? Of bent u benieuwd naar de ideeën van Grol zelf? Het bestuur komt graag daarover met u in contact. Mail naar Floris Geessinck (f.a.j.geessinck@gmail.com). U ontvangt dan automatisch een uitnodiging voor een gesprek.