Zondagmatinee met Jazzewind and Friends

GROENLO - Zondag 24 november van 14.30 uur tot 16.00 uur treedt de band Jazzewind and Friends op in Marga's Grand Café bij de Molenberg. Jazzewind and Friends, bestaande uit doorgewinterde jazzmuzikanten, zullen deze middag muzikaal omlijsten met mooie, herkenbare jazz liedjes. De entree is 6 euro inclusief koffie en consumptie. Kaartjes zijn te koop bij de receptie en in Marga's Grand café.


Uitslagen kaarten Grolse kermis

GROENLO - Met werkelijk een prachtig aantal van 4.291 punten zijn Walter Penterman en Jaap Jansen de winnaars geworden van de kaartavond op maandag 21 oktober.. Ze scoorden een hele regelmatige serie van 1.448, 1.438 en 1.405 punten. Een welverdiend applaus kregen ze van de hele zaal.

Tweede werden Johan ten Hagen en Arno Wiegerinck met 4.075 punten en derde werden Jan Luttikholt en Willem Zieverink met 4.065 punten.
De poedelprijs ging deze avond naar de heren Bennie Leuvenkamp en Willem Zieverink. Zij behaalden slechts 2.938 punten en ook zij kregen een enorm applaus van iedereen aan de deze avond twaalf bezette tafels.

Maandag 18 november is de volgende kaartavond en iedereen is weer van harte welkom.