Magere score voor Grolse tafeltennissers

GROENLO - De resultaten van de Grolteams waren de vorige week niet om over naar huis te schrijven.

Grol 1 verloor vanwege het feit dat ze het met twee spelers moesten zien te redden. En dat lukte niet. Tegen Hercules 6 uit Terborg kwamen ze niet verder dan een kleine nederlaag van 4 – 6. Roy 2 en Andric 1. Grol 2 streed tegen Vios 2. En deze strijd duurde lang en liep door tot 23.30 uur. Grol opende goed en bouwde een voorsprong op, die opliep tot 2 – 5. Jammer dat de laatste 3 wedstrijden verloren gingen. Zo moest Grol 2 tevreden zijn met 5 – 5. Wim en Henk 2 en Ben 0.

Grol 3 boekte een belangrijke overwinning op kampioenkandidaat Taverdo 4. Het werd 6 – 4 en deze uitslag bracht Grol 3 aan de kop van de ranglijst. Grol had een flitsende start en kwam met ruim 4 – 0 voor te staan. De voorsprong ging in de loop van de avond ook niet meer verloren, al werd de voorsprong wel krapper. Met een 6 – 4 overwinning kon Grol 3 tevreden zijn. Jan 2, René 1 en Frans 2. Grol 4 trad op dezelfde avond ook in Beltrum op, maar had minder succes.

De eerste partij beloofde iets anders, want die werd gewonnen en de tweede was ook een spannende partij in 5 games. Hierna ging Vios echt los en bouwde een blijvende voorsprong op, die niet meer verloren ging. Vios won met 6 – 4. Frits 1, Frans 2 en Jan 1.