links Jelle klein Gunnewiek en rechts Pascal Bogt ontvangen de CDA bloemen
links Jelle klein Gunnewiek en rechts Pascal Bogt ontvangen de CDA bloemen Foto: PR CDA

CDA zet jeugdige Beltrumse vrijwilligers in de bloemetjes

BELTRUM - In Beltrum ontvingen op landelijke vrijwilligersdag 7 december twee jonge krachtpatsers de CDA-bloemen uit voor al hun vrijwilligerswerk. In alle Berkellandse kernen ontvingen mensen en soms groepen, een warm schouderklopje.

Jelle Klein Gunnewiek en Pascal te Bogt zijn dit jaar niet alleen de Beltrumse carnavalshoogheden, maar hebben nu al een flinke staat van dienst binnen het verenigingsleven. Zo is Pascal panellid van het Noaberfonds, aanjager van het CPO bouwerstraject 3.0 en voorzitter van wagenbouwgroep Dynamite. Jelle is bestuurslid van muziekvereniging Concordia, ontwerper en bouwer bij corsogroep De Toekomst en vrijwilliger bij carnavalsvereniging De Belhamels. Of dat nog niet genoeg is waren beide jonge mannen jaren jeugdleider/-trainer bij vv VIOS, organisatoren en leiders van de Flierefluiters zomerkampen. De bardiensten in de VIOS-huiskamer, en Jelle ook nog eens in het muziekcafé de Nootzaak van Concordia, kunnen op hun gezellige ondersteuning rekenen.

Het CDA is trots op beide twintigers. Zij vertegenwoordigen een nieuwe generatie Beltrummers, die het bouwwerk in stand houden en uitbreiden van een gezonde vitale samenleving.