Afbeelding
Foto:

Musicalfabriek Groenlo is 'Club van het Jaar'

GROENLO - De Rabobank Noord - en Oost-Achterhoek heeft Musicalfabriek Groenlo (MFG) uitgeroepen tot gemeentewinnaar van de 'Club van het Jaar' actie. Een mooie opsteker voor de leden van de MFG die zich na succesvol debuut met de musical Shrek vorig seizoen nu aan de slag gaan met 'Beauty and the Beast'. Deze Disney-voorstelling komt op 30 en 31 oktober en 1 november op de planken.

MFG heeft zoveel leden dat ze zich genoodzaakt zien met een wachtlijst te werken. Artistiek leider en regisseur Anne Harbers-Wessels vertelt: "Het is de bedoeling om pubers en jonge kinderen in aparte groep op te delen. Je kunt daarbij denken aan een kindergroep vanaf 7 jaar, en de pubers die een aparte groep gaan vormen. Hierdoor krijgen we groepen met verschillende niveaus. Elke groep heeft zo zijn eigen aandachtspunten, daar willen we als leiding op inspelen."

MFG hoopt elk jaar een musical op de planken te zetten, met de originele rechten van Disney uit New York. Dit jaar heeft de vereniging ook een kerstconcert gegeven bij Welgelegen en basisschool De Hoeksteen. In mei 2020 doet MFG mee met het groots opgezette Bevrijdingsfestival in Oost Gelre. MFG beschikt naast een team van vrijwilligers ook over vakdocenten die tevens individuele zang- en acteerlessen verzorgen voor kinderen en volwassenen.


www.musicalfabriekgroenlo.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding