Duo Te Brake & Weenink levert topprestatie kerstkruisjassen

VRAGENDER - Bij het kruisjastoernooi van Beneman hebben Henny te Brake en Paul Weenink met kerst afgetekend gewonnen en het paar uit Lichtenvoorde/Lievelde neemt na vier avonden in het klassement de kop over.

Vrijdag 27 december werd er bij Restaurant Beneman gestreden voor de vierde ronde van het kruisjastoernooi. Maar liefst 38 paren (76 kaarters) waren gekomen om in een gezellige kerstsfeer een kaartje te leggen. Na drie beumkes en het tellen van de punten rolde het paar Ria Hartman/Gerda Wopereis als derde uit de bus met 4249 punten. Tweede werden de heren Donnie Overkamp/Bennie Spijkers met 4283 punten. En zoals gezegd sloeg het paar Te Brake/Weenink hard toe door met een verschil van meer dan 700 punten. De totaalscore van 5058 punten is een record-score die zeer moeilijk te verbeteren zal zijn. Rond de klok van 23.15 uur kon ook de nieuwe tussenstand na vier rondes opgemaakt worden. In deze stand gaan uiteraard Weenink en Te Brake aan de kop.

De volgende ronde is weer op de laatste maandag van januari, 27 januari. Nieuwe paren zijn uiteraard van harte welkom onder het motto meedoen is belangrijker dan winnen!