Afbeelding
Foto:

Het vechtlustige E2 team van HV Erix

De E2 is een gezellig stel meiden die veel plezier hebben in het handbal en samen een leuk potje handbal spelen.
Op 12 januari hebben ze hun eerste wedstrijd van 2020 gespeeld. Al vroeg in de ochtend vertrokken ze naar Zevenaar om tegen OBW te spelen. Ondanks dat ze al om 8.15 uur moesten vertrekken, waren ze goed uitgeslapen. Vol enthousiasme begonnen ze aan de wedstrijd. De meiden speelden goed samen en verdedigden ook heel pittig. De eerste helft ging gelijk op. Ook in de tweede helft bleef het spannend, maar ze wisten toch de wedstrijd naar zich toe te trekken. En de wedstrijd werd gewonnen met 13-10. Afgelopen zondag speelden ze hun volgende wedstrijd en deze werd verloren doordat de tegenstander echt een maatje te groot was. Zo spelen ze leuke partijen, de ene keer winnend, de andere keer verliezend. Maar wat belangrijker is; altijd met plezier!

Dit E2 team is nog erg jong, ze spelen zelfs met 2 meiden uit de F-jeugd erbij. En toch spelen ze al een heel mooi handbalspel. Ze zijn erg leergierig en niet bang uitgevallen. Ze durven verdedigend nu al goed aan te pakken. Ze zijn niet bang om een duel aan te gaan. Ook zit er veel beweging in deze groep en dat is een voordeel bij handbal. In de aanval je weg durven zoeken naar de goal, tussen alle verdedigers door. Allemaal eigenschappen in dit team om nog veel beter te worden.
Ben je geboren in 2010 of 2011 en heb je zin om eens mee te komen doen met deze geweldige meiden? Kom dan gerust eens langs.
Heb je een andere leeftijd en ben je benieuwd naar handbal, ook dan ben je uiteraard van harte welkom. Dit geldt zeker ook voor jongens. Daarvan lopen er ook veel rond bij handbal. Dus kom gerust eens meedoen en ervaar hoe leuk handbal is! We trainen op de dinsdag in de Hamalandhal. De trainingstijden vind je op www.hverix.nl.