Li Shu Wessels met haar tweede dichtbundel 'Zinnen om te beminnen'.
Li Shu Wessels met haar tweede dichtbundel 'Zinnen om te beminnen'. Foto: eigen foto

Li Shu Wessels schrijft tweede dichtbundel

LIEVELDE - In september verscheen 'Zinnen om te beminnen', de tweede dichtbundel door de Lieveldse auteur Li Shu Wessels. Li Shu debuteerde vier jaar geleden op haar zeventiende met de bundel 'Lichtpuntjes'.

Li Shu vertelt: "Liefde. We proberen het allemaal op onze eigen manier te definiëren. De een uit het net iets anders dan de ander, maar uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde. Liefde geven én ontvangen is toch het mooiste wat er is? Zelf zie ik het als samen één voelen, elkaar begrijpen, steunen, ontdekken, bewonderen en liefhebben. De ware kan je wederhelft zijn.
Toch begint het allemaal met zelfliefde. De liefde die je in je hebt is er niet voor niets. Zolang je van jezelf houdt, kun je ook een ander die liefde geven. Wees altijd eerlijk naar jezelf en houd van de persoon die je iedere ochtend in de spiegel ziet. Lach daarna en wees dankbaar voor de glimlach die je ervoor terugkrijgt."

'Voor altijd' klinkt beangstigend
maar als je echt om mij geeft zoals ik om jou
dan klinkt 'nooit meer' nog veel beangstigender'

Li Shu woont met haar ouders en zusje in Lievelde. Dichten is haar passie waar ze veel van geniet. In de boeken van Li Shu staat de liefde centraal. De gedichten in 'Zinnen om te beminnen' gaan over levensliefde, liefde en verlangen. Het boek wordt uitgegeven door uitgeverij Boekscout en is via die webhop of bij bol.com te koop voor € 16,99 inclusief verzendkosten. ISBN 978-94-6389-511-8.

Li Shu Wessels