Afbeelding
Foto:

HV Erix B-heren in de spotlight

Deze week aandacht voor de B-heren van HV Erix. Bij handbal bestaat de B-leeftijd uit de geboortejaren 2003 en 2004. Echter zit in deze groep jongens minder dan de helft al in die categorie. Er zitten zelfs 4 jongens uit 2006 en 3 jongens uit 2005 in dit team. Ondanks deze leeftijdsverschillen is het een hechte groep. De jongens gaan erg leuk met elkaar om en iedereen hoort er bij. Of je nu al jaren op handbal zit of dat je er net pas bij komt, jong of wat ouder bent, maakt in deze groep niet uit. Je wordt in dit team opgenomen.

Dit gezellige team wordt getraind en gecoacht door twee heren van heren 1, Dirk Berentsen en Pim Heutinck. Heren 1 speelt in de Hoofdklasse en dat is toch een behoorlijk niveau. Voor de groep jongens natuurlijk geweldig om van zulke voorbeelden training en begeleiding te krijgen. Het gaat dan ook hard met de groei van dit team. Iedere speler gaat goed vooruit in zijn ontwikkeling en dat is toch waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Hoewel de jongens pas in de leeftijd van 13 tot 16 jaar zijn, is er toch al een aantal jongens dat sinds kort de vrijdagtraining bij heren 1 meepakt. Het is mooi te zien dat er ook ónder deze jongens al weer aanwas zit. Heel wat jongens in de leeftijd van 2007-2008-2009 zijn alweer lid van HV Erix. En nog verder daaronder zijn er alweer jongens van 2012-2013 die trainen; zij spelen nog geen competitie vanwege hun jonge leeftijd.

Steeds meer jongens weten handbal te vinden en te waarderen. Het is dan ook een bijzonder geschikte teamsport voor jongens die van een uitdaging houden. Mocht je geïnteresseerd zijn, kom gerust eens meedoen. Er is altijd plek voor jou! Dit geldt ook voor meisjes uiteraard. Kijk op de website www.hverix.nl bij trainingen voor meer informatie. Je mag altijd eerst zo een paar keer meedoen.