De kampioensfoto van HMC '17 MO19 voorjaar 2019 met rechtsachter trainer Bennie Lankveld. Foto: PR HMC '17
De kampioensfoto van HMC '17 MO19 voorjaar 2019 met rechtsachter trainer Bennie Lankveld. Foto: PR HMC '17

HMC ’17 MO19 verder als
dames1

HARREVELD/MARIËNVELDE - De meiden MO19 van HMC ’17 gaan vanaf aankomend seizoen verder als HMC ’17 Dames 1. Ze begonnen drie jaar geleden als HMC ’17 MO17-1 en zijn vorig seizoen doorgegroeid naar MO19, waar ze nu spelen in de eerste klasse 03. Na drie succesvolle seizoenen, waarvan ze er twee met een verdiend kampioenschap afsloten, laten ze nu de jeugdafdeling achter zich en stappen over naar de senioren. Ondanks de diversiteit in het team hebben ze het enorm gezellig en zijn ze op het veld super fanatiek. Naast voetballen houden ze ook wel van een feestje!

Heb je interesse om mee te voetballen in dit team? Kortom, lijkt jou het leuk om aan te sluiten? Kom dan gerust een keer kijken! Dit damesteam staat altijd open voor nieuwe speelsters. Op de site www.hmc17.nl vind je meer informatie of stuur voor vragen een mailtje naar info@hmc17.nl.
Tot slot. Helaas nemen de meiden dit seizoen afscheid van één van hun trainers. Daarom willen ze Bennie nog even in het zonnetje zetten. Bennie Lankveld, namens je meidenteam en HMC ’17 enorm bedankt voor de afgelopen drie jaar.