Donateursactie KSH van start

HARREVELD - In de eerste 2 weken van juli (week 27/28) houdt omnivereniging KSH in Harreveld weer haar jaarlijkse donateursactie. Mede door de steun van de Harreveldse bevolking blijft het mogelijk dat ook een relatief kleine vereniging als KSH haar leden alle faciliteiten kan bieden om op een aanvaardbare en prettige manier hun sport en hobby uit te oefenen, zowel buiten op het veld als binnen in de zaal. KSH is u bij voorbaat dankbaar voor uw steun.

Het afgelopen seizoen kende een even abrupt als absurd einde. Spelers en publiek hebben veel gezonde wedstijdspanning en ook ontspanning gemist. Als vereniging heeft KSH daardoor ook inkomsten gemist. Juist daarom is deze donateursactie zo nodig. KSH hoopt dat velen daarom een (kleine) financiële bijdrage kunnen missen om de sportvereniging in het zadel te houden.

De volleyballers, de tennissers, de leden van de gym, de jazz-gym of de wandelaars van de vierdaagse, allen zagen de laatste maanden hun activiteiten niet doorgaan. Velen van hen gingen niet bij de pakken neerzitten en hielden hun conditie op peil door individueel activiteiten te ondernemen. De jeugdteams van het voetbal hadden al een eerste seizoen onder de naam HMC ’17 erop zitten. Spelers, leiding en ouders waren inmiddels gewend en daardoor ging de eerste helft van het seizoen steeds soepeler lopen. Ook de senioren voetballers zijn afgelopen seizoen in samenwerkingsverband samen gegaan met VV Marienveld onder de naam HMC’17. Zes seniorenteams, 2 teams 35+ , 1 team 45+ en bovendien ook een damesteam dat aan de vrijdagavondcompetitie deelnam. Hoofdtrainer Jorrit Bomers wist van de wat bredere selectie een goed draaiend team te smeden dat zeer verdienstelijk meedraaide. Hij heeft besloten ook komend seizoen trainer van HMC te blijven. Ook de andere teams hebben gedurende het seizoen steeds beter hun draai gevonden.

KSH wenst iedereen een hele fijne vakantieperiode toe en hoopt het seizoen 2020-2021 met alle leden, vrijwilligers en toeschouwers weer gezond te kunnen beginnen.