Vacature Gym- turn leid(st)er Spirit'90.

Wij gymnastiekvereniging Spirit'90 te Lichtenvoorde zoeken nieuwe leiding! Voor 2 uur per week voor 2 recreantengroepen met kinderen in de basisschool leeftijd.

De mogelijkheid is er om 2 x per maand af te wisselen met de huidige leidster die niet meer wekelijks beschikbaar is. Heb jij een opleiding, bijvoorbeeld ROC Sport en Bewegen, niveau 3, met affiniteit voor turnen, CIOS, Pabo met aantekening gym of KNGU turnleider 3 en vind je het leuk met een groep kinderen in vooral de basisschoolleeftijd te werken en je kunt zelfstandig werken. Dan komen wij graag in contact met jou.

Wat bieden wij:

- De mogelijkheid om naast de gevraagde groepen ook een andere lesgroep op te zetten.

- Een passende vergoeding voor de lesuren.

- Samenwerking in een gezellig team van leiding en bestuur.

Nog niet in bezit van bovengenoemde opleiding(en): Wij bieden jongeren die deelnemen aan een sportopleiding of een sportopleiding gaan starten de mogelijkheid om als assistent(hulpleiding) te starten waarbij je intern wordt opgeleid voor de specificatie turnen. Hierdoor heb je de mogelijkheid in de toekomst turnleiding te worden.

Spreekt dit bericht jou aan, wil je meer info of je meteen aanmelden neem dan contact op met onze voorzitter Mw. E Koenders

tel. 06-18115173 of mail naar ekoenders.spirit90@gmail.com