Programma ZSOM

GROENLO - Iedere week wordt het ZSOM tv-programma op verschillende momenten uitgezonden in De Molenberg te Groenlo. In week 3 met de volgende programma's

Zangkoor NOIR
In 't Kormelink van De Molenberg in Groenlo was het zangkoor NOIR uit Zieuwent te gast. Geniet en luister naar het tweede deel van dit optreden door twintig dames.

ZSOM Regiojournaal
Ook in 2020 wordt men op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en actualiteiten van de afgelopen twee weken uit de regio.

Boekpresentatie Tristan Hoffmann
Op vrijdag 22 november 2019 werd in City Lido het boek 'Tristan Hoffmann, Flandrien uit Groenlo' gepresenteerd. Het boek geschreven door Grollenaar Rik Gockel, die Tristan jaren in zijn wielerloopbaan heeft gevolgd. Voor de presentatie gaf Mart Smeets een uiteenzetting hoe hij Tristan heeft gevolgd en meegemaakt. Het boek bevat acht verhalen over Tristans wielerleven en het vervolg als ploegleider. Smeets stak niet onder stoelen en banken dat hij Tristan bewonderde. Dit om het feit dat hij gewoon is gebleven. Zoals hij het uitdrukte: zonder dikke nek, zonder grote bek.
Het boek is te koop bij Bruna en Wiegerink in Groenlo!


www.zsom.nl