LVG start looptrainingen voor beginnende hardlopers

GROENLO - Steeds meer mensen ervaren dat hardlopen een bepaalde vorm van plezier geeft. De voldoening om na afloop van een paar kilometer hardlopen lichamelijk moe te zijn, maar tegelijkertijd helemaal fit voelen, is iets dat velen aanspreekt. Voor hen die graag met hardlopen willen beginnen en daarbij het risico op blessures zoveel mogelijk willen beperken, start de Lopersvereniging Groenlo op zondag 1 maart met een beginnerscursus.

De looptrainingen beginnen elke zondag om 09.00 uur vanaf het Bernard Vos Clubhuus aan de Bergstraat 5 in Lievelde. Voor wie er 1 maart niet kan, is het mogelijk een week later alsnog aan te haken. Ook meer gevorderde lopers zijn van harte welkom.

Kinderopvang
De LVG beschikt sinds kort ook over kinderopvang op de zondagochtend zodat jonge vaders en moeders de handen vrij hebben om op zondagochtend te gaan hardlopen. Deze kinderopvang wordt verzorgd door de ouders zelf, er zal dus een systeem van toerbeurt gehanteerd worden. Er is een aparte ruimte gehuurd alwaar speelgoed en spelletjes aanwezig zijn. Omdat het afhuren van ruimte voor de opvang de nodige kosten met zich meebrengt heeft men sponsoren gevonden die garant staan voor de te maken kosten.

Meer informatie? Mail naar Geert Milius: geertlvg@kpnmail.nl of het secretariaat LVG : secretariaat@lopersvereniginggroenlo.nl.