De spelersgroep van 'sTOF brengt met 'Puur' een bijzondere uitvoering van het Passie-verhaal op de planken. Foto: PR Theatergroep 'sTOF
De spelersgroep van 'sTOF brengt met 'Puur' een bijzondere uitvoering van het Passie-verhaal op de planken. Foto: PR Theatergroep 'sTOF PR Theatergroep 'sTOF

'sTOF brengt Passie-verhaal voor jongeren

GROENLO - Theatergroep 'sTOF speelt op zondagmiddag 22 maart om 13.30 uur een uniek stuk in de hal van basisschool De Ni-je Veste in Groenlo. Het is de try-out voor het stuk 'Puur' dat op 10 april in het openluchttheater van Losser in première gaat.

Maar liefst achttien jongeren van het jongerenpastoraat uit de parochie Maria Vlucht (Losser, Glanerbrug, Overdinkel en Lonneker) tussen 12 en 21 jaar geven anderhalf uur lang alles. Al spelend en zingend brengen zij het bekende Passie-verhaal naar de belevingswereld van jongeren anno 2020. Een verhaal over een vriendengroep, een gezin en één meisje in het bijzonder. Ze krijgen te maken met allerlei gebeurtenissen en mensen die hun pad zullen kruisen. Een voorstelling over vriendschap, onzekerheid, passie, vertrouwen, verraad, geloof, hoop en liefde. Een indrukwekkende voorstelling met treffende liedjes die je lang zal bijblijven.

De voorstelling is geschikt voor belangstellenden vanaf 11 jaar. Entree gratis en aanmelden is niet nodig. De Ni-je Veste, Buitenschans 7 in Groenlo.


www.theatergroepstof.nl