Foto: PR
Foto: PR

Moederdag bij Groenlose winkeliers

GROENLO - Nog niets bedacht voor Moederdag? Groenlose winkeliers adviseren je graag. Deze week wat tips en adviezen van die winkeliers voor cadeautjes voor lieve moeders. Deze kun je dan zelf aan de deur brengen, laten bezorgen of je kunt ze opsturen per post.

"Juist nu is het fijn om elkaar te verrassen en te laten weten dat je aan elkaar denkt. Dat kan op allerlei manieren. Iets lekkers valt vast in de smaak: heerlijke chocolade van Michel Nales, Bakkerij Wissink of Netty Neuray is wellicht een heel goed idee voor jouw moeder dit jaar. Netty heeft een bezorgservice voor haar chocolade in de wijde regio. Liever een heerlijke likeur, fles wijn of een speciaal biertje voor je moeder? Deze vind je in overvloed bij Jan’s en Antonius. Jan en Thomas pakken een fles feestelijk voor je in en stellen graag een speciaal pakketje voor je moeder samen.
Bruna en Wiegerink hebben elk een grote collectie boeken en tijdschriften die ook goed via de post verzonden kunnen worden, met een mooie kaart erbij waar je je lieve boodschap op kwijt kan. Een prachtige bos bloemen bestel je bij Floreel, Bloem en Cadeau Groot Kormelink, Groenrijk of Weenink. In haar lievelingskleuren, met of zonder vaas, er is veel mogelijk. De Beautyfabriek Groenlo, House of Beauty en Pure Hair & Beauty stellen met plezier een set met heerlijke huidverzorgingsproducten voor je moeder samen. Joanne van PURE Hair & Beauty: "Ik weet zeker dat ik niet alleen voor mezelf spreek, maar ook voor al mijn collega’s. We missen het dat we onze klanten nu niet mooi kunnen maken! We denken heel graag met je mee als je een mooi cadeau wilt geven voor je moeder. Een bon voor een manicure of andere behandeling kun je natuurlijk ook goed cadeau doen. Wij maken er iets moois van." Een bon voor haar favoriete kapper of een waardebon van één van de lokale kleding of schoenenzaken is ook een goede optie. Je geeft je moeder zo niet alleen een excuus om even te winkelen of tijd voor zichzelf te nemen, je geeft ook een ruggensteuntje aan een lokale ondernemer. Moederdag is natuurlijk niet compleet zonder een met liefde bereide (afhaal)maaltijd. En ook daarvoor kun je bij verschillende zaken in Groenlo terecht. Op www.achterhoekbezorgt.nl en de websites van de lokale ondernemers kun je zien wat en hoe je kunt bestellen. Wij wensen jullie vanuit de ondernemers in Groenlo alvast een heerlijke Moederdag."