De Vestingdagen zijn verplaatst. Foto: PR
De Vestingdagen zijn verplaatst. Foto: PR

Vestingdagen verplaatst naar 18 en 25 oktober 2020

GROENLO - De beide Vestingdagen die gepland stonden voor zondag 19 juli en zondag 9 augustus zijn vanwege de coronamaatregelen vanzelfsprekend ook afgelast. "We hebben de beide Vestingdagen nu opnieuw ingepland, en wel op zondag 18 en 25 oktober 2020 zullen ze worden gehouden", aldus organisator Erik Mentink.

"Die dat zijn midden in de herfstvakantie. In deze tijd dat alles afgelast wordt, is het zaak de moed erin te houden en daarom hebben we ze opnieuw vastgesteld. Wetende dat de maatregelen die nu gelden tot 1 september misschien wel weer verlengd gaan worden."

Programma
"We hebben met alle artiesten die al geboekt waren voor 19 juli en 9 augustus afgesproken dat we ze nu annuleren, maar dat we misschien in de herfstvakantie nog Vestingdagen gaan houden. Daar waren ze heel blij mee", vervolgt Mentink. "We gaan ze allemaal de komende periode opnieuw benaderen en dan maken we weer een leuk programma voor jong en oud. Ruim voor 1 september wordt bekendgemaakt of de maatregelen verlengd worden. Maar we blijven positief en gaan ervan uit dat Groenlo in de herfstvakantie twee mooie Vestingdagen kan beleven."