De electrocar gaat weer op pad om minder mobiele inwoners naar hun plaats van bestemming te brengen.
De electrocar gaat weer op pad om minder mobiele inwoners naar hun plaats van bestemming te brengen.

Electrocar gaat weer rijden

GROENLO - Inwoners van Groenlo die minder mobiel zijn, kunnen vanaf woensdag 1 juli weer gebruik maken van de electrocar. Het gaat om de alledaagse bezoekjes naar de kapper, pedicure en bijvoorbeeld huisarts. Mensen die klachten hebben alsk neusverkoudheid, niezen, keelpijn, hoesten of koorts mogen niet mee met de elctrocar. Voorwaarde is dat men buiten klaar staat, de chauffeur komt niet binnen. De richtlijnen van het RIVM gelden.

De electrocar is aangepast. Het voertuig is voorzien van een coronascherm tussen de voor- en achterzitting. De klant zit achterin en de chauffeur maakt gebruik van beschermende maatregelen als een mond- en neusmasker, handschoenen en desinfectiemiddel. Het is niet mogelijk om met meerdere personen in de electrocar plaats te nemen, behalve als de passagiers uit één gezin komen. Combi-ritten zijn daardoor niet mogelijk. Passagiers houden zich zoveel mogelijk aan de 1,5 meter afstand.
Reserveren kan door rechtstreeks een afspraak te maken op tel. 06-57988183. Voor informatie kan men contact opnemen met Huis van de Buurt Groenlo, tel: 0544-473307.