ZSOM week 34

GROENLO - Elke week wordt de tv-programmering van de ZSOM op verschillende momenten uitgezonden in De Molenberg in Groenlo. In week 34 kan men kijken naar de volgende programma's.

Openluchtspel Hummelo
Dit jaar werd in Hummelo het openluchtspel ‘Niks is wat ut lik’ opgevoerd. Het stuk, een klucht geschreven door Henk Straalman, speelt zich af begin deze eeuw en vertelt het verhaal van drie generaties die samen een typisch familiebedrijf runnen. Naast het bedrijf wonen buren die soms wat moeite hebben met de werkzaamheden van het bedrijf. Dit zorgt voor allerlei komische en verdachte situaties. Voor het komische en luchtige stuk was een aantal situaties herschreven, om er een 'Hummels' tintje aan te geven. Deze week is het laatste deel te zien.

ZSOM Regiojournaal
Ook in 2020 wordt het publiek met het Regiojournaal op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en de actualiteiten uit de regio van de afgelopen twee weken.

Bloemencorso Rekken 2019
Helaas gaan dit jaar de bloemencorso’s in de Achterhoek vanwege het coronavirus niet door. De komende weken zendt de ZSOM de corso’s van 2019 uit. Op 21 augustus 2019 werden door de omroep opnames gemaakt van het bloemencorso van Rekken. Veel kleine wagens en vijf grote wagens trokken dat jaar niet alleen door de straten in Rekken maar ook door het buitengebied van het kerkdorp. De ZSOM maakte met drie camera’s opnames van dit weliswaar kleine maar zeer gewaardeerde corso.
De bloemencorso’s 2019 van Rekken, Winterswijk, Beltrum en Lichtenvoorde zijn later ook terug te zien op de website en op het YouTube-kanaal van de ZSOM.


www.zsom.nl