Programma ZSOM

GROENLO - ZSOM-televisieprogramma van week: 35-2020 Iedere week wordt dit programma op verschillende momenten uitgezonden in de Molenberg in Groenlo.

1) Bloemencorso Winterswijk 2019. Helaas gaan dit jaar de bloemencorso’s in de Achterhoek vanwege de Corona-virus niet door. Op 30 en 31 augustus 2019 vond het volksfeest van Winterswijk plaats. Op beide dagen trok ook een bont spektakel van bloemencorso wagens door de straten van Winterswijk. De ZSOM maakt ieder jaar opnames van dit corso en de laatste jaren is dit een co-productie met RTV-Slingeland.
De bloemencorso’s 2019 van Rekken, Winterswijk, Beltrum en Lichtenvoorde kunt u later ook terugkijken op onze website en op youtube
2) ZSOM Regiojournaal
Ook in 2020 wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en actualiteiten van de afgelopen 2 weken uit de regio in het regiojournaal.
3) Op bezoek bij… Eekhoornmuseum Klaver Vier. Dit keer waren we met de camera bij het echtpaar Jansen in Terborg. Ze hebben een grote verzameling Eekhoorns. Geen levende maar gemaakt van allerlei materialen. Hun gehele tuis en tuinschuurtje staat er vol mee. Ria verzamelt naast Eekhoorns ook Ot en Sien modellen, winkelwagen munten,kaarten lepeltjes en knipmutsen. Theo heeft ook niet stil gezeten en bezit honderden speculaas planken die aan de schuur hangen. Iedere donderdag van 10 tot 15 uur is het museum gratis te bezichtigen aan De Laegte 20 in Terborg.