Groenlose Hengelsport Vereniging gooit de hengels weer uit

GROENLO - Op zondag 6 september wordt er weer gestart met de viswedstrijden bij de Groenlose Hengelsport Vereniging. Sinds de coronacrisis uitbrak in maart is er dit jaar nog geen enkele wedstrijd gevist. Op 6 september begint de IJsselcup en deze zit al helemaal vol. Er wordt gevist bij ganzenei / windmolens in Zutphen.

Voor de stadsgracht wordt de competitie niet meer opgestart, maar komen er dit najaar twee losse wedstrijden. Die worden gevist op zondag 13 september en zondag 11 oktober. In verband met de coronamaatregelen moet men zich van te voren opgeven via grachtencompetitie@visseningroenlo.nl. Vermeld even je naam en welke wedstrijd je mee doet of dat je aan beide wedstrijden mee doet. Deelname is alleen voor leden van de GHV. Om 07.00 uur wordt er geloot op de parkeerplaats bij de Jumbo en om 08.00 uur start de wedstrijd. Om 12.00 uur zal het eindsignaal klinken en wordt aansluitend of bij de Wilhelminabank of de Muziekkoepel direct de winnaar bekend gemaakt. Er wordt gevist op gewicht en in 1 vak en er zijn vlees- en geldprijzen te winnen. De kosten bedragen 5 euro per wedstrijd, ter plekke te voldoen. Jeugd t/m 17 jaar gratis.

De ledenkoppel die gepland stond voor 13 september is hiermee komen te vervallen. De GHV wenst iedereen een goede vangst.