Geen deur-tot-deur collecte Prinses Beatrix Spierfonds

GROENLO - Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft besloten om de landelijke collecteweek wel door te laten gaan. De collecteweek zal via een landelijke campagne in de media worden aangekondigd. De ontwikkelingen rondom het coronavirus worden op de voet gevolgd. De afdeling Groenlo ziet het als zijn verantwoordelijkheid naar hun collectanten en naar de mensen bij wie ze aan de deur komen om er alles aan te doen om de mogelijke verspreiding van het virus te voorkomen.

Zodoende heeft de organisatie in Groenlo, in overleg met de rayonmanager, besloten om in Groenlo NIET huis-aan-huis met een collectebus te collecteren. Door alle maatregelen en richtlijnen rondom het virus is het lastig de collecte te organiseren. De jaarlijkse collecteweek is en blijft belangrijk voor het Prinses Beatrix Spierfonds maar het welzijn van alle mensen in Nederland staat natuurlijk voorop.

De organisatie hoopt dat de omstandigheden volgend jaar weer beter zijn en zij dan ook weer op u mogen rekenen. Wilt u toch een bijdrage leveren door online te doneren, ga dan naarhttps://www.spierfonds.nl/doneren. Namens het Prinses Beatrix Spierfonds hartelijk dank!