Grol verder in de Achterhoek Cup

VORDEN - In de tussentijdse strijd om de Achterhoek Cup, heeft Grol in de afgelopen week in en tegen Vorden een verdienstelijke en bovenal bijzonder nuttige wedstrijd gespeeld, waarin een 0-4 overwinning werd bewerkstelligd. Stond er na 45 minuten spelen voor de Grolequipe slechts een magere 0-1 voorsprong op het scorebord, in de tweede helft werden daar nog eens drie doelpunten aan toegevoegd. De doelpunten kwamen op naam van Rick Arink (2x), Mart Zieverink en Mick Wissink.

Door Theo Huijskes

In het eerste bedrijf van de wedstrijd tegen tweedeklasser Vorden stond er een basiselftal in het veld, dat ten opzichte van het elftal in de gewonnen competitiewedstrijd tegen Wijhe op maar liefst negen plaatsen afweek. Alleen Sem Brummelaar en Ramon Landewers, ook tegen Wijhe van de partij, verschenen aan de aftrap van de eerste helft. Een ander opvallend punt was dat in Vorden zowel in de eerste als in de tweede helft de gemiddelde leeftijd van de dienstdoende elf spelers rond de 20 levensjaren was. En dat er dan uiteindelijk ook nog met 0-4 gezegevierd werd, bewijst alleen maar dat Grol in het opgestarte seizoen 2020-2021 niet alleen een sterke, uit 25 spelers bestaande eerste selectie ter beschikking heeft, maar ook nog eens een bijzonder jonge selectie.