Het kerstpresentje voor de leden van de Seniorenvereniging Groenlo. Foto: eigen foto
Het kerstpresentje voor de leden van de Seniorenvereniging Groenlo. Foto: eigen foto

Seniorenvereniging trakteert leden op presentje

GROENLO - De leden van de Seniorenvereniging Groenlo (KBO) hebben van het bestuur een kerstattentie ontvangen in de vorm van een amaryllis-bloembol in wax met standaard. Dit ter compensatie van de gemiste maandelijkse gezellige middagen bij City Lido. De bestuursleden kregen bij de persoonlijke bezorging veel goede en leuke reacties.

Daarnaast wil het bestuur langs deze weg ook iedereen die op de vereniging heeft gestemd tijdens de Rabo Club Support actie heel hartelijk bedanken. Het mooie bedrag van € 445,33 mocht de penningmeester van de Seniorenvereniging Groenlo in het kasboek bijschrijven. Dit bedrag zal in 2021 gebruikt worden voor een extraatje voor de leden.

Leden ontvingen tegelijk met het KBO/PCOB Magazine het bekende 'rode boekje' met daarin onder andere het jaarprogramma 2021. Vanzelfsprekend kan dit programma alleen doorgaan als de coronaregels het toelaten om met een grote groep samen te komen. De eerste maanden van 2021 zijn wat dat betreft nog onzeker. Het bestuur blijft echter positief en hoopt verderop in het jaar iedereen weer bij City Lido te kunnen treffen. Tevens wenst zij iedereen veel sterkte in deze moeilijke periode.

Meer informatie: de heer T. Giezen, telefoon 06 5753 3626 of mevrouw M. Peters, telefoon 06 3089 1680.