Edwin Penterman (rechts) van Scharenborg Beltrum overhandigt alvast de eerste boeketten aan Sandra Veerbeek. Foto: Kyra Broshuis

Edwin Penterman (rechts) van Scharenborg Beltrum overhandigt alvast de eerste boeketten aan Sandra Veerbeek. Foto: Kyra Broshuis

Bloemen van Scharenborg voor medewerkers Hassinkhof

BELTRUM - Het busje van Björn & Marieke’s Bloembinderij uit Eibergen moet twee keer rijden om alle bossen bloemen bij de Hassinkhof in Beltrum te kunnen bezorgen. Elke zorgmedewerker krijgt van Scharenborg Beltrum b.v. een prachtig kerstboeket.

Door Kyra Broshuis

100 jaar Regiobank
Edwin Penterman, directeur van het Beltrumse bedrijf, vertelt over het waarom van deze actie: "Scharenborg Beltrum b.v. is er voor bankzaken, hypotheken en verzekeringen. Wij zijn adviseur van de RegioBank; een bank die al 100 jaar een vertrouwd gezicht is in de buurt. De RegioBank heeft opnieuw de hoogste waardering volgens onderzoek van de Consumentenbond. We hebben dus wat te vieren en dat willen wij heel graag doen door alle zorgmedewerkers van woonzorgcentrum 'De Hassinkhof' met een mooi kerstboeket te verrassen en hen hiermee een hart onder de riem te steken in deze coronatijd. Uiteraard kiezen we voor een lokale ondernemers om de boeketten bij af te nemen.”

Waardering
Namens de medewerkers van de Hassinkhof neemt Sandra Veerbeek, regiomanager bij Marga Klompé, de 50 boeketten in ontvangst. “Dit wordt enorm gewaardeerd. Net zei een van onze bewoners al: “Ik hoop dat die bloemen niet voor ons zijn maar voor de medewerkers hier. Zij zijn degenen die in deze tijd extra hard moeten werken”. Onze medewerkers zijn hier heel blij mee. Ze voelen wel dat ze gewaardeerd worden maar dit onderstreept dat nog eens. Wij zullen ervoor zorgen dat de boeketten vandaag allemaal bij de juiste mensen terecht komen.”