Links: Tim Bader, facilitair manager Hamalandhal Rechts: Christian Reinders, eigenaar Run&BFit

Links: Tim Bader, facilitair manager Hamalandhal
Rechts: Christian Reinders, eigenaar Run&BFit

Hamalandhal als thuisbasis

RUN&BFit officieel samenwerkingspartner van de Hamalandhal!

Run&BFit is geen onbekende partij voor de Hamalandhal, al sinds 2015 biedt Christian Reinders verschillende hardlooptrainingen en bootcamp aan in het aangrenzende Wentholtpark, zowel voor individuele sporters als voor groepen. Daarnaast organiseert Run&BFit, samen met de Hamalandhal, een hardloop training met aansluitend een netwerkontbijt genaamd: BFit4Business. De ambitie is om dit samen op te pakken na deze corona periode.

Deze officiële samenwerking geeft duidelijk aan dat er van beide partijen in ieder geval de ambitie is om intensief met elkaar samen te werken voor nu en op langer termijn. ‘’Het geeft input aan sport initiatieven, vraag en aanbod. Daarnaast vullen beide partijen elkaar goed aan en de lijnen zijn hiermee kort en duidelijk’’ aldus Christian Reinders, eigenaar van Run&BFit.

Run&BFit kan met deze samenwerking gebruik maken van de faciliteiten die de Hamalandhal te bieden heeft. De Hamalandhal is blij dat het hiermee nog meer sporters binnen Oost-Gelre kan faciliteren. Dit past binnen de ambities die het heeft voor de toekomst! Een win-win situatie.