Afbeelding

Handbal voor de allerjongsten, H-jeugd voor handbalvereniging Erix

De afgelopen periode heeft handbalvereniging Erix fanatiek buiten doorgetraind, waarbij ze gebruik mochten maken van zowel het Swite terrein als het terrein van Camping Beusink.

Per maart is er een nieuwe groep gestart, namelijk de H-jeugd. Waar eerst de jongste leeftijd F-jeugd was (leeftijd 7/8 jaar) zijn nu ook kinderen vanaf 5 en 6 jaar al welkom. Na een zeer succesvolle instuif is er een mooie groep kinderen overgebleven die fanatiek elke dinsdag komen trainen. Plezier, lekker bewegen en samenwerking staan hierbij voorop. Door de Coronaperiode is gemerkt dat het sociale aspect nog belangrijker is geworden en daarom is er veel individuele aandacht voor alle kinderen.

Lijkt het jou ook leuk om te komen handballen? De H en F – jeugd trainen op dinsdag van 16.30 tot 17.15 uur bij Camping Beusink in Lievelde (normaliter Hamalandhal). Omdat de kinderen de afgelopen periode al zoveel hebben moeten missen, trainen wij in de vakanties gewoon door. Heb jij een andere leeftijd en wil je ook graag komen handballen, of heb je een andere vraag? Je mag altijd mailen naar info@hverix.nl .