Boogie Woogie aan de Roelvinkstraat in Winterswijk. Foto: PR

Boogie Woogie aan de Roelvinkstraat in Winterswijk. Foto: PR

Open huis Boogie Woogie op 18 september

WINTERSWIJK - In de publicaties van Boogie Woogie in de Achterhoek Nieuws-kranten Aalten Vooruit, Elna, Groenlose Gids en Achterhoek Nieuws Winterswijk is een vervelende fout geslopen. De datum genoemd bij het open huis van hét cultuurcentrum voor cultuureducatie in de regio Oost-Achterhoek, met name in Aalten, Oost-Gelre en Winterswijk is niet correct. Het open huis wordt namelijk gehouden op zaterdag 18 september. 

Boogie Woogie Kunst en Cultuur presenteert de nieuwe brochure voor het culturele seizoen 2021-2022. Die verschijnt binnenkort als bijlage van de deze krant. Daarnaast houdt het cultuurcentrum een open huis op 18 september tussen 13.00  en 16.00 uur (en dus niet op 5 september, zoals abusievelijk stond vermeld in onze papieren editie van deze week) om belangstellenden te laten kennismaken met onder meer het cursusaanbod. Verschillende docenten zullen alvast een tipje van de sluier oplichten. Zo krijgen de bezoekers een goed beeld van waar Boogie Woogie voor staat en hoe het nieuwe programma eruit zal zien.

Boogie Woogie is gevestigd aan de Roelvinkstraat 2 in Winterswijk. Via facebook.com/pg/BoogieWoogieKunstenCultuur/Videos is het nu al mogelijk digitaal kennis te maken Boogie Woogie. 

Boogie Woogie houdt 18 september open huis.