Theaterseizoen Mattelier gaat van start

GROENLO - Na anderhalf jaar stilte is er weer reuring in Sociaal Cultureel Centrum de Mattelier. Verenigingen pakken hun activiteiten op, filmhuis Het Doek is volop in gang en het nieuwe theaterseizoen gaat binnenkort van start. 

Om te vieren dat we dit najaar weer mogen genieten van prachtige voorstellingen, opent de Mattelier op vrijdag 24 september het seizoen met cabaretier Helligen Hendrik. Tijdens zijn voorstelling ‘Wen d’r mar an’ neemt de nukkige Twentenaar, op eigen wijze, de coronacrisis op de hak. Andere cabaretiers die dit jaar op het Grolse podium zullen staan zijn Nathalie Baartman, Gerrie Smits en Thijs Kemperink. En voor de liefhebbers van muziek staan er concerten op het programma van tributeband Queen Forever, gitarist Mart Hillen en zangeres Marlies Claasen.

Voor de voorstelling van Nathalie Baartman zijn gekochte tickets van vorig jaar geldig. Houd er rekening mee dat er mogelijk veranderingen kunnen plaatsvinden als de coronamaatregelen aangepast worden. Mocht een voorstelling niet doorgaan, blijven reeds gekochte tickets gelden voor een volgende voorstelling. Info: info@demattelier.nl / 06-4249 7744. Tickets via demattelier.nl of aan de kassa.