Afbeelding

Probeer badminton MINICURSUS BADMINTON VOOR € 25.—

De Lichtenvoordse badmintonclub LBC ’72 biedt een unieke minicursus badminton aan. In 10 lessen kun je vrijblijvend kennismaken met deze leuke sport.

Cursus door gediplomeerd trainer
De minicursus wordt gegeven door een ervaren en deskundige trainer. Hij leert je de basisslagen, de spelregels en je speelt je eerste wedstrijden.

Cursus start woensdag 6 oktober 2021
De cursus start op 6 oktober en duurt tot het eind van het jaar. De lessen zijn elke woensdag in de Hamalandhal van 19.00-20.00 uur. De cursus is vrijblijvend. Je hoeft dus geen lid te worden van LBC ’72.

Gratis racket
Voor elke deelnemer is er een gratis badmintonracket. Dit racket mag je houden als je de cursus afmaakt.

Inschrijven tot en met 3 oktober 2021
Je kunt je tot en met 3 oktober aanmelden via het e-mailadres info@lbc72.nl. Op onze website www.lbc72.nl staat meer informatie over Probeerbadminton.
De kosten zijn € 25,-- voor 10 lessen. Je betaalt dit bedrag tijdens de eerste les.

Ook badminton op dinsdag
Als je niet kunt op woensdag, ben je ook welkom op de dinsdagochtend van 9.00-10.30 uur. Er wordt dan geen cursus gegeven, maar je kunt er wel badminton spelen in een recreantengroep. Er is ook een gediplomeerd trainer aanwezig, die je de basisslagen en de spelregels kan leren.

Jeugd ook welkom

De cursus is alleen voor volwassenen, maar jeugd is ook welkom. De jeugd speelt op de woensdagavond van 18.30 uur – 20.00 uur. Ook daar is een trainer bij.