Afbeelding

Volleyballers uit de startblokken met Lurvink Textiel toernooi op zaterdag 11 september

Eindelijk is het zover! De A, B, en C jeugdteams van Seesing Flex | Longa ’59 kijken reikhalzend uit naar de eerste volleybalwedstrijden sinds lange tijd. Zaterdag 11 september wordt het Lurvink Textiel toernooi gespeeld in de Hamalandhal.

Inmiddels zijn de trainingen alweer begonnen, de competitie start voor dames 2 op 16 september en de andere teams op 18 september. Het Lurvink Textiel toernooi is een prachtige start om samen weer te ballen. Naast de jeugdteams van Seesing Flex | Longa ’59 zijn er ook diverse teams buiten Lichtenvoorde uitgenodigd. Lurvink Textiel is de sponsor van dit toernooi, want, zo vertelde eigenaar Theo Lurvink, wil hij met zijn bedrijf midden in de samenleving staan, en betrokken zijn bij lokale clubs. Hij voelt de ‘noaberplicht’ en gunt Seesing Flex | Longa ’59 deze sponsoring. Lurvink Textiel had een jubileum te vieren, afgelopen augustus al 10 jaar in bedrijf en een goede buur van de Hamalandhal. Nog van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal!

Met de kleding maakt Lurvink textiel het verschil voor zijn opdrachtgevers, want de perfectie is terug te vinden in de kleinste details van ieder kledingstuk dat zijn bedrijf verlaat. Met de sponsoring maakt hij het verschil voor de jeugdleden van Longa ’59. Want plezier, daar gaat het allemaal om. ‘Met plezier in het veld staan en respect hebben voor de tegenstander’, vulde Theo Lurvink aan. ‘Winnen of verliezen, het hoort er allemaal bij’, maar het genieten, dat wenst hij alle speelsters en spelers toe.

Publiek is, met in acht neming van de huidige maatregelen, welkom in de Hamalandhal. Het toernooi start zaterdag 11 september om 9.20 uur, de laatste wedstrijd zal rond 16.00 uur afgelopen zijn. Aansluitend speelt dames 1 een bekerwedstrijd om 16.30 uur tegen Kerkemeijer Gemini D1. En daarna op naar een mooi, nieuw volleybalseizoen!