Charell Bosch (links) is blij met de Young Talent Award. Foto's: PR
Charell Bosch (links) is blij met de Young Talent Award. Foto's: PR

Charèll Bosch van Kuypers Hair & Wellness wint Young Talent Award 2021

Algemeen

ALMELO/LICHTENVOORDE - Charèll Bosch van Kuypers Hair & Wellness uit Almelo is zondagavond 12 september tijdens de 29e editie van de Coiffure Awards uitgeroepen tot winnaar in de categorie Young Talent. Dit is een categorie waar je als kapper aan mee mag doen tot de leeftijd van 21 jaar. Kuypers Hair & Wellness valt al heel wat jaren op rij in de prijzen bij de Coiffure Awards.

In deze onafhankelijke haarmodewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de felbegeerde prijs. Het winnen van de Coiffure Award wordt gezien als de ultieme kappersprijs. De presentatie was in handen van Rick Brandsteder.

Na een zware tijd kon de kappersbranche eindelijk weer een feestje vieren. In tegenstelling tot andere jaren, waarin de verkiezing plaatsvond tijdens een groots gala, werd het feestje dit jaar in kleinere kring gevierd, als gevolg van de maatregelen tegen corona. Charèll is met haar collega Joyce naar de uitreiking geweest en de rest van het team, familie en vrienden hebben het via de livestream kunnen volgen.

Ze werd verkozen uit vele inzendingen en behoorde al bij de laatste tien genomineerden. Een gerenommeerde nationale en internationale jury beloonde haar met de eerste plaats in deze categorie. Het juryrapport over haar serie: ‘vrouwelijke zachtheid, fashion gericht. Strakke serie in coupe en kleur. Less is more. Modellen met klassieke nuance’. Charèll deed voor de eerste keer mee met de Coiffure Award en viel direct in de prijzen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding