De Ouderensoos Vragender genoot van een huifkartocht. Foto: PR
De Ouderensoos Vragender genoot van een huifkartocht. Foto: PR

Huifkartocht Ouderensoos Vragender

Algemeen

VRAGENDER - De Ouderensoos Vragender draait alweer enkele maanden op volle toeren en is op woensdag 15 september 2021 een dagje uit geweest.

Deelnemers werden om 9.30 uur bij Beneman verwacht voor een kopje koffie met iets lekkers. Daar werd tevens afscheid werd genomen van twee vrijwilligers, zij werden in het zonnetje gezet en kregen een mooie bos bloemen als dank voor de jarenlange inzet. De soos wenst beide dames veel plezier met hun verdere activiteiten.

Om 10.30 uur kwam Hans Eelink voorrijden met de huifkar en stapte het gezelschap in.  Voor wie dat niet kon, was er de lift om naar binnen te gaan. Ondertussen werden er wel veel paraplu’s boven het gezelschap gehouden, de weergoden werkten niet echt mee. Dat kon de pret echter niet drukken: er werd al gauw veel gepraat en gelachen tijdens de tocht. De tocht ging richting Corle via Miste over de mooie landweggetjes en het mooie groen naar het Woold, waar bij Groepsaccomodatie Eelink een lunch werd genuttigd en iedereen poseerde voor de groepsfoto.

Daarna ging de tocht weer verder naar de volgende stop bij ijsboerdrij ‘t Olde Pietenpol op de Haart waar sommigen buiten heerlijk genoten van het boerenijsje, want het was inmiddels droog geworden met zelfs af en toe het zonnetje.

Toen iedereen weer in de huifkar zat, ging de tocht verder via de Haart richting Bredevoort om 16.00 uur weer bij Beneman te belanden en daar nog te genieten van een drankje en een warme hap. Waarna iedereen werd bedankt voor de gezellige dag en voldaan huiswaarts ging.