Wedstrijdverslag Hacol ’90 vs Pacelli

ZIEUWENT - Afgelopen zaterdag 9 oktober speelde Pacelli uit tegen Hacol’90. Door een blessure en een zieke miste de ploeg speelster Inge Boekelder en keepster Sharon Lammers.

In de eerste helft ging het in de eerste paar minuten gelijk op. Helaas werden daarna veel van de kansen niet benut door deze op de paal of lat te gooien. Bij de snelle tegenaanvallen van Hacol ’90 was Pacelli niet altijd op tijd terug en dit leidde tot veel tegen doelpunten. Pacelli  miste in de eerste helft wat felheid in de aanval en in de dekking. Hierdoor kwam de ploeg uit Zieuwent in achterstand en ging de rust in met 12- 9.

In de tweede helft begon Pacelli sterk met drie snelle aanvallen achter elkaar. Deze aanvallen werden allemaal benut en de dekking stond goed. Hierdoor stond het snel weer gelijk. Helaas kwam Hacol ’90 daarna weer goed terug doordat Pacelli enkele kansen niet goed benutte en Hacol '90 wel scherp bleef in de afronding. Hierdoor kwam Pacelli weer op achterstand en verloor het uiteindelijk met een 25-21.